7-daagse fietsvakantie München Merenronde met charme

terras
bier
Fietsreis
Bekijk alle fotos (3 )

Deze fietstocht kenmerkt zich door natuur en cultuur, maar ook door charme, comfort en welzijn. In de hoofdstad München beleeft u bezienswaardigheden met een rijke geschiedenis, prachtige tuinen en het neogotische stadhuis met het beroemde klokkenspel. Culinaire kunst speelt ook een grote rol in de Beierse hoofdstad van de deelstaat: hartige lekkernijen en bierspecialiteiten wachten op u in de eetruimtes buiten. Maar dat is niet alles!

Niveau van de reis: Over het algemeen gemakkelijke tour. Een paar korte klimmetjes kunnen ook bijna moeiteloos worden genomen. U fietst over prachtige fietspaden en kleine zijweggetjes, hoofdwegen alleen op korte stukken. De route is grotendeels verhard, enkele langere stukken ook over goede natuurlijke wegen.

De highlights van de fietstocht op een rij

  • Murnauer Moos: Op dag drie fietst u door het grootste heidegebied van Midden-Europa, het natuurgebied Murnauer Moos. Door de ongerepte natuur kunt u uw gedachten de vrije loop laten en gewoon genieten van de natuur. Eenmaal aangekomen in Garmisch-Partenkirchen raden wij u een ritje met de Zugspitzbahn op 2.962 meter aan.
  • Bad Tölz: Met de "stieren uit Tölz" op u en u, dat is het motto in deze stad. Schilderachtige landschappen en de Isarwinkel met zijn kristalheldere, turkooisblauwe water omzomen de fietspaden naar Bad Tölz. Bijzonder aan de stad zijn de rijkelijk versierde herenhuizen en de filmset van de inmiddels legendarische misdaadserie met Otfried Fischer als rechercheur.
  • Beiers bier in het Hofbräuhaus: Het zou echt zonde zijn om het beroemde Hofbräuhaus in München niet te hebben bezocht. En daarna nog even bijkomen in het prachtige Roomers Hotel in München! Pure luxe!

7-daagse Fietsvakantie Munchen merenronde met Charme


Dag 1: aankomstdag in München
Dag 2: München – Murnau am Staffelsee ca. 65 km
Dag 3: Murnau – Garmisch Partenkirchen ca. 40 km
Dag 4: Garmisch Partenkirchen – Mittenwald – Wallgau ca. 45 km + Bahnfahrt
Dag 5: Wallgau – Bad Tölz ca. 50 km
Dag 6: Bad Tölz – München ca. 60 km
Dag 7: Aankomst in München

Bij te boeken extra's

Meer weten over de 7-daagse fietsvakantie München Merenronde met charme?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.