Speel met ADE het Elfstedenspel!

Het is dit jaar 20 jaar geleden dat de Elfstedentocht voor de laatste keer met de schaats werd bereden én het is 50 jaar geleden dat ADE werd opgericht! Kortom tijd voor een mooie actie!

De afgelopen tijd is er veel aandacht besteedt aan de Elfstedentocht. Deze bijzondere schaatstocht is 20 jaar geleden voor het laatst te schaats afgelegd. Nu wordt de tocht vaak per fiets afgelegd, dit maken de fietsvakanties in Friesland van ADE Actief door Europa ook de populairste reizen binnen ons aanbod in Nederland. Tijdens een 4- of 7-daagse reis volgt u per fiets de route van de historische schaatstocht.

De andere feestelijkheid is dat ADE 50 jaar bestaat! Na overnames en wisselingen in het aanbod van ADE, bieden wij nu al weer jaren fiets- en wandelreizen aan in Nederland en Europa. En jaarlijks wordt ons aanbod verder uitgebreid met nieuwe reizen en bestemmingen in Europa.

Om dit te vieren kunt in de komende maanden kans maken op 1 van de 5 Elfstedenspellen!

Elfstedenspel
Varen Nederland Le Boat
Elfstedenspel

Het Elfstedenspel

Komt u als eerste bij de finish dan wint u het mooie Elfstedenkruisje. Gooi met de dobbelsteen en verplaats uw pion over het bord. Heeft u tijdens uw tocht de wind mee of moet u klúnen?

Hoe maakt u kans op het spel?

De actie van februari 2022:
Boekt u in februari een fietsvakantie over de Elfstedenroute dan maakt u kans op een spel. Begin maart wordt de eerste winnaar gekozen! Boek hier snel uw fietsvakantie in Friesland.

De actie van maart 2022:
Vul in en win! Volg ons op facebook en lees de nieuwsbrief voor verdere invulling van deze actie!
Facebook
Aanmelden nieuwsbrief

De actie van april en mei 2022:
Wij verloten 1 Elfstedenspel onder alle boekers van april en mei van een fietsvakantie in Nederland.
Bekijk hier al onze fietsvakantie in Nederland!

De actie tijdens het hele jaar:
Gaat u dit jaar met ADE op vakantie in Europa? Laat dan bij thuiskomst uw review bij ons achter! Aan het einde van het jaar kiezen wij de leukste, origineelste of grappigste review. De winnaar ontvangt het Elfstedenspel en een mooie reischeque van 250 euro ter besteding voor een nieuwe fiets- of wandelvakantie in 2023.
Bekijk hier al onze fiets- en wandelvakanties.

Deze actie is in samenwerking met Van der Meulen.

Hindeloopen

Fietsvakanties in Friesland

Bekijk hier al onze fietsvakanties in Friesland en over de Elfstedenroute.

fietsen langs de gracht in Amsterdam

Fietsen in Nederland

Bekijk het volledige aanbod van fietsvakanties van ADE in Nederland, van Zeeland tot Groningen er zijn vele mogelijkheden!