8-daagse wandelvakantie Tirol Achensee

Tirol, Oostenrijk

  • Te voet door de bergwereld van Karwendel en Rofan
  • Wandeltochten onder begeleiding van berggidsen
  • Verblijf in een 4-sterren hotel in Achensee
  • Uitgebreid ontbijt en 4-gangen diner
  • Alpenflora en -fauna in overvloed
eurohike-wanderreisen-tirolerweg-wanderung-ri
Bewegwijzering Tirolerweg
8-daagse wandelvakantie Der Tiroler Weg
Tirol
tirolerweg57
Tirolerweg Karwendel
Bekijk alle fotos (8 )

Dagprogramma

Toon alles
Dag 1: Individuele aankomst hotel Achentalerhof

Individuele reis naar uw hotel aan de Achensee. U heeft gratis parkeergelegenheid, als u met de trein reist is er de mogelijkheid dat wij u ophalen voor ca. € 18,- p.p. of u reist per bus. U wordt warm ontvangen met een welkomsgesprek en krijgt alle informatie, 's avonds kunt u genieten van een galadiner met muziek.

Dag 2: Rondwandeling om de Achensee
Hoogteverschil ca. 200 m

U heeft vandaag een gemakkelijke wandeling om de regio te leren kennen. U zult prachtige plekken ontdekken zoals het panoramische uitzicht op de westelijke oever van de Achensee. U reist terug per schip of bus naar Achenkirch waar u een bezoek kunt brengen aan het lokale museum.

Dag 3: Rondwandeling Adlerhorst en Wildgehege
Hoogteverschil ca. 400 m

U loopt naar de Annakirche, deze kerk staat symbool voor het dorp. Vervolgens wandelt u langs Zöhreralm (1330 m) naar Querweg zum Adlerhorst (1250 m). U wandelt terug naar uw hotel na een wandelroute van ca. 4 uur.

Dag 4: Rondwandeling Hüttenzauber
Hoogteverschil ca. 500 m

U reist vanaf het bergstation naar Bärenbadalm door een steile klim te maken waar u uiteindelijk op 1991 m hoogte bent en een prachtig uitzicht heeft over de Hohentauern, Stubaier Alpen, Karwendel, Achensee en Rofan. U gaat dalen en vervolgens neemt u de bus terug naar uw hotel. Deze dag zult u ca. 5 uur wandelen.

Dag 5: Rondwandeling naar Hochplatte
Hoogteverschil ca. 500 m

U heeft de mogelijkheid naar de top van Hochplatte te wandeling op 1815 m hoogte. Vanaf hier wandelt u over een mooie wandelroute naar Kleinzemmalm waar u gemzen en marmotten kunt zien. U reist terug naar het hotel via Unterautal. Wandeltijd ca. 4,5 uur.

Dag 6: Rondwandeling in Rofan
Hoogteverschil ca. 450 m

Eerst neemt u de bus naar Maurach en klimt en daalt u door de bergen met prachtige uitzichten tot wel 1840 m hoogte. U daalt naar Achenseehof en zult vervolgt aankomen in uw hotel. Wandeltijd ca. 5 uur.

Dag 7: Vrije dag

Afhankelijk van het weer en tourschema kan een rondwandeling worden gehouden op deze dag, zo niet dan kunt u de dag zelf invullen.

Dag 8: Individueel vertrek

U reist vandaag individueel naar huis. Bent u per trein aangekomen dan kunt u met de bus naar het treinstation in Jenbach of u kiest voor de mogelijkheid dat wij u brengen voor een bedrag van ca. € 18,- per persoon.

Bij te boeken extra's

Vragen over de 8-daagse wandelvakantie Tirol Achensee?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Andere keuzemogelijkheid

Beoordelingen en Waarderingen

Lees de persoonlijke ervaringen van onze gasten over 8-daagse wandelvakantie Tirol Achensee.

Gemiddelde beoordeling:
Algemene waardering: 8.0
Locatie/gebied: 8.0
Hotels: 7.0
Service van de medewerkers tijdens het reserveren: 5.0
Reisbescheiden: 6.0
8.0
Goede wandelreis
Alleen reizend
Op vakantie in Juli 2022
De vakantie was zoals werd geschetst op de website. Drie keer een wandeling met gids, erg aan te raden. Mooie tochten en ervaren gidsen. Hotel is goed. Restaurant en wellness nieuw. Kamers tikje verouderd, maar had een hele ruime kamer. Contact met ADE voorafgaand aan de reis was moeizaam. Reacties op vragen duurde lang. Twee keer fout gemaakt in offerte en in factuur.
Lees meer