Kassel

6-daagse wandelvakantie Sauerland

Sauerland, Duitsland

  • Ontspannen in het zwembad of de sauna
  • Wandelen door het Sauerland
  • Dagetappes van 15 tot 19 km
  • Westfeld op 520 m hoog gelegen
Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijzen per persoon, op basis van twee personen. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag en deze zijn op aanvraag.
sauna camping woferlgut
Sauerland
wandelaar sauerland
Bekijk alle fotos (4)

Door de natuur tussen de bergen en heuvels, gelegen in de nabijheid van Nederland vormt Sauerland een reisbestemming voor veel Nederlanders. Er liggen prachtige stuwmeren: de Möhnesee, de Biggesee, de Edersee en de Diemelsee. Plezier, ontspanning en oprechte gastvrijheid in vier landelijke klasse hotels in Schmallenberg Sauerland, alles TOP - **** hotel met prachtige decor, een uitstekende gastronomie en persoonlijke inzet! Wandelen zonder bagage, terwijl het leren van de charme en schoonheid van het Hochsauerland, elke dag in een ander Comfort Hotel, uitstekend eten en ontspannen, alle hotels met binnenzwembad, sauna, enz. Totale loopafstand ongeveer 70 km, dagelijks hotel uitwisseling leidt de tocht terug naar het startpunt hotel.

Dag 1: Individuele aankomst Jagdhaus

Aankomst in uw hotel in jagdhaus. U kunt gratis parkeren voor de duur van de wandeling en u word opgehaald bij Altenhundem station(inbegrepen).

Dag 2: Jagdhaus - Schmallenberg

Afstand: 17 km

U loopt vandaag vanaf uw hotel in jagdhaus naar Schmallenberg. Een bezienswaardigheid is de Abdij van Grafschaft. Schmallenberg staat bekend als sokkenstad omdat sokkenfabrikant Falke hier is gevestigd. U kunt naar de Joodse begraafplaats uit 1842, zeer indrukwekkend. Of wandel eens naar de katholieke kerk St Alexander op het kerkplein.

Dag 3: Schmallenberg - Oberkichen

Afstand: 17 km

Vanaf uw hotel Störmann in Schmallenberg wandelt u naar het country hotel Schütte in Oberkichen. In Oberkirchen is het bijzonder om Kunstschmiede Schütte te bezoeken, een echte kunst smederij.

Dag 4: Oberkirchen - Westfeld

Afstand: 15 km

Vanaf hotel Schütte in Oberkirchen wandelt u naar berghotel Hoher Knochen in Westfeld. Dit hotel is werkelijkwaar genieten, met het zwembad en de prachtige natuur zult u zich nooit vervelen. Het dorp ligt op een hoogte tussen de 480 en 540m boven N.N. aan de voet van de Lenne valei.

Dag 5: Westfeld - Jagdhaus

Afstand: 19 km

Op dag 5 wandelt u vanaf uw hotel in Westfeld naar uw hotel in Jagdhaus. Jagdhaus is zo genoemd door de huizen die gebouwd zijn als locatie voor jager. Met de prachtige natuur en rust kunt u heerlijk genieten en u zelf ontspannen in het mooie hotel.

Dag 6: Individueel vertrek vanuit Jagdhaus

De laatste dag van uw wandelvakantie is aangebroken en u vertrekt naar huis, het is ook mogelijk uw vakantie te verlengen.