Rennsteig wandel

Aanbiedingen Wandelvakanties

Profiteer van 15 december t/m 01 januari 2017 van 50 euro korting op een ViaLora wandelvakantie en maak gebruik van kortingscode LORA50. Lees onderstaande voorwaarden en boek snel je zomervakantie of najaarsvakantie bij ViaLora.

50 euro korting!

Kies uit meer dan 90 fietsvakanties of 20 wandelvakanties, voeg de kortingscode LORA50 toe tijdens de offerteaanvraag en profiteer direct van 50 euro extra korting op de reservering. Voorwaarden: De kortingscode is geldig op een wandelvakantie met verblijf van min. 8 dagen of meer in de periode t/m 31/12/2017. De kortingscode is geldig in de periode van 15/12/2016 t/m 01/01/2017

7-daagse wandelvakantie eifelsteig
wandel rennsteig

Nu 50 euro korting op een wandelvakantie

Voor wandelvakanties in Europa is ViaLora dé vakantiespecialist in Nederland. Ons kantoor is gesitueerd in Markelo in Twente en per telefoon, e-mail of social media is Lora bereikbaar voor alle wandelvakantie vragen. Voor de mooiste wandelvakanties naar Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk ben je bij ViaLora aan het juiste adres. ViaLora biedt een brede keuze en scherpe prijs aan voor individuele wandelvakanties. Trek de wandelschoenen aan voor een actieve tocht langs de beroemde Duitse wandelroutes: Eifelsteig, Schluchtensteig of ontdek de Oostenrijkse Salzkammergut. Bekijk alle wandelvakanties van ViaLora. ViaLora is de vakantiespecialist voor een leuke vakantie in Europa per auto, fiets of wandelend.

8-daagse wandelvakantie Rheinsteig

Wandelvakantie 8-daagse wandelvakantie Rheinsteig

7-daagse wandelvakantie eifelsteig

Wandelvakantie 7-daagse wandelvakantie Eifelsteig etappe 1

7-daagse fietsvakantie Zuidelijk Zwarte Woud

Wandelvakantie 8-daagse wandelvakantie Schluchtensteig

Thueringer Rhoen

Wandelvakantie 10-daagse wandelvakantie Rennsteig

7-daagse wandelvakantie Donausteig

Wandelvakantie 7-daagse wandelvakantie Donausteig

Salzburgerland

Wandelvakantie 8-daagse wandelvakantie Salzkammergut