Veilig op reis met ADE

U wilt graag een reservering maken voor een actieve vakantie, maar twijfelt u over de actuele situatie en de toekomst. Dat is zeer begrijpelijk! ADE "Actief door Europa" wil u graag informeren over het coronabeleid in deze "bijzondere" tijden. Wij vinden het belangrijk om u een zorgeloze en onvergetelijke vakantie te kunnen bieden!

Hieronder leest u wat u van ons kunt verwachten:

Kan uw vakantie niet doorgaan door een negatief reisadvies:
dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

 • U kunt dan kiezen om uw vakantie te wijzigen (indien mogelijk qua beschikbaarheid) naar een andere bestemming of naar een andere datum. De prijs van uw vakantie kan hierdoor wel wijzigen en deze aanpassing wordt dan met u overlegd.
 • Indien u ons vraagt om een voucher/tegoedbon kunt u deze ook ontvangen, om later een nieuwe reservering te maken in hetzelfde jaar of
 • U kiest er voor uw vakantie door te schuiven naar 2022 al naar gelang de situatie, de beperkingen en boekingsvoorwaarden.
  ADE werkt samen met veel lokale partners. Daarom is elke boeking die wij voor u maken maatwerk. Dit geldt ook voor boekingen die door de Covid situatie niet door kunnen gaan. Wij zullen contact met u opnemen indien uw boeking niet door kan gaan en daarbij bieden wij de opties aan die voor uw boeking mogelijk zijn en door onze lokale partners ondersteund worden.
 • Tijdens uw vakantie:
  Wijzigt de situatie op uw vakantiebestemming, dan neemt ADE "Actief door Europa" en / of onze lokale partner contact met u op tijdens uw reis. Onze lokale partners en hotels zijn vaak 7 dagen per week bereikbaar. Hou tijdens uw vakantie ook de reisadviezen en maatregelen op uw bestemming via de plaatselijke autoriteiten en de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten.
 • Voucher 2020 inwisselen:
  U heeft nog een voucher met reeds gedane vooruitbetalingswaarde van 2020 omdat uw actieve vakantie vorig jaar niet door kon gaan. Dan kunt u het voucher van 2020 nog inwisselen tot eind september 2021 op een nieuwe reservering of vakantie.
8-daagse fietsvakantie Passau - Wenen
Fietsen Bodensee Seestrasse Konstanz
Fietsers Ostsee Duitsland

Maaltijden tijdens uw vakantie

Nu de horeca gesloten is maar de hotels geopend zijn is het vaak niet mogelijk om in het restaurant van het hotel de dineren of te ontbijten. In deze situatie krijgt u het diner of het ontbijt op de kamer gebracht, of u kunt het ophalen in het restaurant gedeelte. Vele hotels voorzien u ook graag van een lunchpakket voor onderweg tijdens de fiets- of wandeltocht (ter plaatste te overleggen).

Waarom reserveren bij ADE en veilig op reis in 2021?

 • 24 uur per dag telefonisch bereikbaar in geval van een calamiteit.
 • Het team van ADE neemt persoonlijk contact met u op voor vertrek, indien het reisadvies voor uw vakantiebestemming wordt aangepast en zoekt samen met u naar een passende oplossing.
 • Onze reserveringsmedewerkers zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur bereikbaar per telefoon, chat of email.
 • Bij een gewijzigd reisadvies als u op uw vakantiebestemming bent, informeert ADE u via e-mail.
 • Zorg voor zekerheid en boek direct een reisverzekering of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance bij uw reservering.

Wij helpen u graag en zijn bereikbaar!

Bereikbaarheid en vragen

Bij ADE begrijpen wij uw zorgen. Wij hebben niet op alles een pasklaar antwoord. U kunt er op vertrouwen dat wij onze uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen en u een mooie actieve vakantie te bezorgen.

Ons bedrijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 - 17.30 uur.

 • U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547 - 36 40 80
 • Of uw vraag via een e-mail sturen naar [email protected] of via het contactformulier
 • Ook kunt u dagelijks tijdens kantooruren met onze medewerkers chatten via onze website.

Toegestuurde e-mails en berichten in het weekend worden op maandagmorgen in behandeling genomen.