5-daagse fietsvakantie Lüneburger Heide

Magazine Naober cadeau

Ontvang in de maand februari en maart een gratis editie van tijdschrift Naober. Bij het aanvragen van een offerte voor een fietsvakantie of wandelvakantie in februari of maart ontvangt u exclusief van ons een gratis proefnummer van het magazine Naober cadeau.

Naober met leuke tips en inspiratie

Het magazine Naober biedt u leuke uitjes, recepten, tips voor uw tuin en wetenswaardigheden voor in en om het huis, daarnaast geniet u van het vele moois dat de noordoostelijke regio te bieden heeft. Aangezien ons kantoor gevestigd is in Markelo in de regio Twente vonden wij Naober een heel mooi en passend cadeau om aan onze klanten aan te bieden.

Hoe ontvang ik een proefnummer van Naober?

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor een mooie fiets- of wandelreis en ontvang een inschrijving voor een proefnummer op Naober.

Voorwaarden: Deze actie is geldig op alle nieuwe offerte aanvragen voor alle ADE en ViaLora Actief door Europa fiets- en wandelvakanties. De actie is geldig t/m 31 maart 2017. Heeft u vragen over een specifieke reis of wilt u meer informatie ontvangen, dan helpen wij u graag met een passend advies voor uw fiets- of wandelvakantie in 2017.

8-daagse fietsvakantie Lüneburger Heide
Magazine Naober
sfeer Naober magazines