Uitdagende fietsreizen voor gevorderden

Wilt u uw grenzen verleggen en zoekt u naar een avontuurlijke fietsreis? Ontdek bruisende steden als Parijs en Londen, fiets door groene bossen of ontdek de prachtige stranden van Spanje en Kroatië! Stap op de pedalen en plan uw fietsvakantie bij ADE Actief door Europa!

versailles
Spanje - Mallorca - Playa de Palma
Valencia en omgeving dag 2

Fiets door 2 landen

Wilt u een unieke fietsvakantie beleven in twee landen? Ontdek de bruisende wereldsteden Parijs en Londen! Bezoek in de charmante hoofdstad van Frankrijk de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe en geniet in Engeland van steile kliffen, schilderachtige bossen en fascinerende gebouwen als Buckingham en Westminster Palace.

Ontdek de Kattegatleden

Tijdens de 9-daagse fietsvakantie Kattegatroute, van Malmö naar Göteborg fietst u langs de westkust van Zweden over de beroemde Kattegatroute van Malmö naar Göteborg. De route is op zich niet moeilijk maar het zijn wel lange etappes als u deze in het geheel wilt fietsen.

Fietsen door de Schotse Hooglanden

Een fietsvakantie voor de liefhebbers van stijgingen en dalingen evenals wisselende terrein condities. U fietst van de rivier de Clyde naar de rivier de Tay door het hart van de de ruige bergketens.

Fietsen op Sardinië

De zuidwestelijke hoek van Sardinië zit vol met ongeëvenaarde uitzichten en fantastische geuren en smaken en er is geen betere manier om deze prachtige regio te ontdekken dan op de fiets!

Op de fiets door Andalusië

Tijdens deze fietsvakantie fietst u van Jerez de la Frontera, de bakermat van de sherry en de flamenco, via de “Pueblos Blancos”, de authentieke witte dorpen op de heuveltoppen, naar het bruisende en historische Cádiz, met zijn prachtige zandstranden. U kunt deze fietsvakantie zo moeilijk maken zoals u wilt door te kiezen voor de zwaardere en langere dag etappes.

Fietsers Alpe Adria

Waarom boeken bij ADE - Actief door Europa?

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Fietsvakantie inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Fietsen te huur, ook E-Bikes
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Reisadvies op maat voor uw fietsvakantie
  • Deel uw fietsreis zelf in!
8-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Nog meer fietsvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantiespecialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!