Nieuwe fietsreizen voor gevorderden

Wilt u uw grenzen verleggen en zoekt u naar een avontuurlijke fietsreis? Ontdek bruisende steden als Parijs en Londen, fiets door groene bossen of ontdek de prachtige stranden van Spanje en Kroatië! Stap op de pedalen en plan uw fietsvakantie bij ADE Actief door Europa!

versailles
Spanje - Mallorca - Playa de Palma
Valencia en omgeving dag 2

Fiets door 2 landen

Wilt u een unieke fietsvakantie beleven in twee landen? Ontdek de bruisende wereldsteden Parijs en Londen! Bezoek in de charmante hoofdstad van Frankrijk de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe en geniet in Engeland van steile kliffen, schilderachtige bossen en fascinerende gebouwen als Buckingham en Westminster Palace.

De Canyon van Dunajec

Tijdens de 8-daagse fietsvakantie Zakopane en de Dunajec rivier maakt u niet alleen kennis met de prachtige natuur, maar bezoekt u ook drie werelderfgoederen van UNESCO, inclusief de bruisende stad Krakau. De fietstour gaat vooral over rustige wegen en biedt prachtige uitzichten over het Poolse en Slowaakse landschap. Eén van de hoogtepunten van uw fietsvakantie is de imposante canyon van Dunajec. Langs de rivier vindt u kalkstenen kliffen, die soms wel tot 200 meter hoog zijn....

Fietsers Alpe Adria

Waarom boeken bij ADE - Actief door Europa?

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Fietsvakantie inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Fietsen te huur, ook E-Bikes
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Reisadvies op maat voor uw fietsvakantie
  • Deel uw fietsreis zelf in!
8-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Nog meer fietsvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantiespecialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!