7-daagse fietsvakantie Zeeland

Zeeland, Nederland

  • Zeeland met een Belgisch tintje
  • Brugge en Knokke
  • Zee, strand en natuur
  • Deltawerken
  • Begin- en eindpunt Middelburg
fietsen camping Zeebad
Middelburg Zeeland
Brugge
Zeeland Deltawerken
Zeeland Strand
Zeeland onderweg
Bekijk alle fotos (7 )

Fietsen in Zeeland met een Belgisch tintje!

Geniet van een fietsvakantie door Zeeland maar pak meteen even een stukje België mee. Van Walcheren naar Zeeuws-Vlaanderen en door naar Brugge en Knokke. Een prachtige combinatie voor uw fietsvakantie. Behalve natuurschoon ook heerlijke steden waar het goed toeven is. Ontdek hoe uniek dit stukje Nederland en Vlaanderen is tijdens deze 7-daagse fietsvakantie.

Niveau van de fietsvakantie:
Niveau 1: de routes zijn eenvoudig af te leggen over de vlakke wegen van Zeeland en Vlaanderen. Houdt er wel rekening mee dat er in Zeeland altijd wind staat. De etappes varieren van ca. 35 tot ca. 55 lang waardoor u ook de mogelijkheid heeft rustig te genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt.

Dag 1: Individuele aankomst in Middelburg

U reist op eigen gelegenheid naar het starthotel in Middelburg. Arriveert u op tijd dan is het zeker de moeite waard deze stad te bekijken. Middelburg was ooit een van de belangrijkste handelssteden van Nederland waarvan nog vele monumenten getuigen.

Dag 2: Middelburg - Sluis

Afstand ca. 34 km

Hoog tijd om op de pedalen te stappen. U fiets naar Vlissingen waar u het veer over de Westerschelde neemt naar Zeeuws-Vlaanderen. Dan gaat het verder via Groede naar het vestingstadje Sluis. Uw overnachtingshotel bevindt zich in het nabijgelegen Aardenburg.

Dag 3: Sluis - Knokke

Afstand ca. 40 km

Vandaag fietst u naar België en het mooie Brugge. Neem vooral even de tijd om deze middeleeuwse parel te bezoeken. Na uw bezoek fietst u langs de de Damse Vaart naar Knokke. Onderweg komt u een van de meest pittoreske plaatsjes van België tegen, Damme. U overnacht in bekende badplaats Knokke.

Dag 4: Knokke - Vlissingen

Afstand ca. 40 km

U keert terug naar Nederland via het natuurgebied het Zwin. Dan neemt u vanaf Cadzand het duinfietspad. Dit pad biedt u heerlijke uitzichten op het strand en de zee. Bij Breskens vaart u naar Walcheren om dan naar Vlissingen te fietsen.

Dag 5: Vlissingen - Burgh-Haamstede / Renesse

Afstand ca. 54 km

U fietst vanuit Vlissingen door Walcheren naar Schouwen-Duiveland. Via Westkapelle en Domburg rijdt u naar de Oosterscheldekering, een machtig onderdeel van de Deltawerken. Onderweg bent u door stille duinlandschappen en dichte loofbossen gefiets. Overnachting is in Burgh-Haamstede.

Dag 6: Burgh-Haamstede / Renesse - Goes

Afstand ca. 55 km

Het grootste Nationale Park van Nederland is het vogelrijke gebied van de Oosterschelde. U fietst langs de Oosterschelde naar Zierikzee. Dan gaat het over de Zeelandbrug naar Noord-Beverland om de weg te vervolgen naar Zuid-Beverland en het gezellige Goes.

Dag 7: Goes - Middelburg

Afstand ca. 40 km

Vanuit Goes fietst door door polders en over dijken naar het Veerse Meer. Bezoek het stadje Veere met haar vele pakhuizen en oude straatjes. Tegenwoordig is Veere bekend om de vele watersportmogelijkheden. Dan gaat het weer verder en eindigt u in Middelburg. Ook het einde van deze 7-daagse fietsvakantie.

Bij te boeken extra's

Meer weten over de 7-daagse fietsvakantie Zeeland?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Beoordelingen en Waarderingen

Lees de persoonlijke ervaringen van onze gasten over 7-daagse fietsvakantie Zeeland.

Gemiddelde beoordeling:
Algemene waardering: 9.0
Locatie/gebied: 9.0
Hotels: 8.0
Service van de medewerkers tijdens het reserveren: 9.0
Route: 9.0
Dag-tot-dagprogramma: 8.0
Bezienswaardigheden: 8.0
Reisbescheiden: 9.0
9.0
Een héle fijne vakantie!
Senioren (echt)paar
Op vakantie in Aug 2021
Alles was goed georganiseerd. We kregen de reisinformatie, op papier, keurig op tijd aangeleverd. Zelfs toen we enkele fietsroutes per ongeluk in een hotel hadden laten liggen kregen we ze meteen via de mail nog een keer toegestuurd. Het was een geweldige reis, mede door de mooie fietstochten en goede hotels op de juiste plekken!
Lees meer