4-daagse fietsvakantie Zeeland

Zeeland, Nederland

  • Duinen en Deltawerken
  • Middelburg en Goes
  • Oosterscheldekering en Zeelandbrug
  • Prachtige flora en fauna
  • Begin- en eindpunt in Middelburg
Fietsen in Zeeland
Deltawerken Zeeland
Middelburg Zeeland
Duinenlandschap Zeeland
Zeelandbrug in Zeeland
Haventje Zeeland
Bekijk alle fotos (10 )

Fietsen door Zeeland

Beschermd door hoge duinen en de Deltawerken is Zeeland een heerlijke provincie om te ontdekken per fiets. Mooie authentieke dorpen en steden met vele historische monumenten afgewisseld met strand, zee en veel natuurschoon. Dit is optimaal genieten op de pedalen ondanks de wind die altijd zal waaien. Ontdek Zeeland tijdens deze 4-daagse fietsvakantie met ADE "Actief door Europa".

Niveau van de fietsvakantie:
Niveau 1: de routes zijn eenvoudig af te leggen over de vlakke wegen van Zeeland. Houdt er wel rekening mee dat er in Zeeland altijd wind staat. De etappes zijn gemiddeld 50 km lang.

Dag 1: Individuele aankomst Middelburg

U reist op eigen gelegenheid naar het starthotel in Middelburg. Arriveert u op tijd dan is het zeker de moeite waard deze stad te bekijken. Middelburg was ooit een van de belangrijkste handelssteden van Nederland waarvan nog vele monumenten getuigen.

Dag 2: Middelburg - Burgh-Haamstede

U fietst vanuit Middelburg door Walcheren naar Schouwen-Duiveland. Via Westkapelle en Domburg rijdt u naar de Oosterscheldekering, een machtig onderdeel van de Deltawerken. Onderweg bent u door stille duinlandschappen en dichte loofbossen gefiets. Overnachting is in Burgh-Haamstede.

Dag 3: Burgh-Haamstede - Goes

Het grootste Nationale Park van Nederland is het vogelrijke gebied van de Oosterschelde. U fietst langs de Oosterschelde naar Zierikzee. Dan gaat het over de Zeelandbrug naar Noord-Beverland om de weg te vervolgen naar Zuid-Beverland en het gezellige Goes.

Dag 4: Goes - Middelburg

Vanuit Goes fietst door door polders en over dijken naar het Veerse Meer. Bezoek het stadje Veere met haar vele pakhuizen en oude straatjes. Tegenwoordig is Veere bekend om de vele watersportmogelijkheden. Dan gaat het weer verder en eindigt u in Middelburg. Ook het einde van deze 4-daagse fietsvakantie.

Meer weten over de 4-daagse fietsvakantie Zeeland?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.