5-daagse fietsvakantie Hof van Twente

Overijssel, Nederland

  • De thuisbasis van ADE Actief door Europa
  • Standplaats fietsvakantie in het prachtige Twente
  • Genieten van rust en ruimte
  • Fietsen naar Diepenheim, Holten en Rijssen
  • Verblijf in een verbouwde boerderij op het Twentse platteland
5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente
koeien in Nederland
5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente
voorbeeld kamer 3 Hoestinkhof
patatje mayo
voorbeeld kamer Hoestinkhof 2
Bekijk alle fotos (8 )

Geniet van rust en ruimte in het Twentse landschap!

Twente, een regio vol natuurgebieden, fietsroutes, landgoederen en boerderijen. Deze prachtige fietsstreek is de thuisbasis ADE Actief van Europa en wij willen u graag kennis laten maken met deze mooie omgeving. Ontdek behalve het mooie Twentse landschap ook de gezellige dorpjes en bruisende steden, geniet van een diner in een goed restaurant of bezoek een museum. Tijdens deze korte fietsvakantie bezoekt u onder andere het kunstzinnige Diepenheim, Natuurpark de Sallandse Heuvelrug en winkelstad Rijssen. Twente biedt voor ieder wat moois!

Vlakbij ons kantoor in het buurtschap Stokkum ligt het pension De Hoestinkhof. Een gemoedelijke en kleinschalige accommodatie waar u in een luxe kamer verblijft. Samen met hen hebben wij een speciaal fietsarrangement samengesteld. De perfecte uitvalbasis voor uw fietsvakantie in Twente. Hopelijk vindt u Twente net zo mooi als wij!

Dag 1: Individuele aankomst in Markelo

Aankomst op eigen gelegenheid in Markelo bij De Hoestinkhof. Deze historische Bed & Breakfast accommodatie gelegen in het Twenste platteland is uw uitvalbasis voor iedere dagetappe. U verblijft in een luxe kamer mer een authentiek landelijke sfeer. Voor deze eerste avond is het diner inclusief.

Dag 2: Diepenheim

Diepenheim is het kleinste stadje van Twente en daarom door de locals ook wel liefkozend 'stedeke' genoemd. Langs de 6 kastelen Weldam, Wegdam, Westerflier, Warmelo, Nijenhuis en Huis te Diepenheim zijn fietsroutes uitgezet. Tevens is Diepenheim een inspiratiebron voor veel kunstenaars. Bezoek één van de vele galeries, antiekwinkels of ateliers. In het centrum vindt u kraampjes waar creative en duurzame producten worden verkocht.

Dag 3: Sallandse Heuvelrug in Holten

Fietsdorp Holten heeft de recreatieve en sportieve fietser veel te bieden. De Holterberg is onderdeel van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk kunt fietsen door de heide en bossen. In het park zijn diverse uitzichtspunten te vinden waar u bij mooi weer zelfs de Noetselerberg in Zwolle kunt zien. Er zijn gezellige terrassen waar kunt genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch.

Dag 4: Rijssen

Vandaag staat Rijssen op het programma. De winkelstraten worden gedomineerd door lokale ondernemers en hier is het goed shoppen. Naar het rijke verleden van Rijssen hoeft u niet lang te zoeken. Het Parkgebouw is ruim 100 jaar geleden gebouwd ter onderhoud en vermaak van de arbeiders. In het Rijssens Museum komt u alles te weten over het verleden van Rijssen. Een andere optie is om vandaag Huis Verwolde Laren te bezoeken. Dit edelmanshuis is op een mooi landgoed gelegen.

Dag 5: Terugreis naar huis of verlenging

Na het ontbijt is het einde van uw fietsvakantie in Twente. U kunt zelf nog een mooie fietstocht in de omgeving maken of huiswaarts keren.

Meer weten over de 5-daagse fietsvakantie Hof van Twente ?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Beoordelingen en Waarderingen

Lees de persoonlijke ervaringen van onze gasten over 5-daagse fietsvakantie Hof van Twente .

Gemiddelde beoordeling:
Algemene waardering: 9.0
8.0
Alles was prima verzorgd
Senioren (echt)paar
Op vakantie in Aug 2021
Geweldig, wat een mooie omgeving, en wat een rust
10
Klantvriendelijk perfect verzorgd voelde ons zeer welkom
Senioren (echt)paar
Op vakantie in Jul 2021
Heerlijk genoten van het ontbijt en het diner de omgeving was rustgevend en prachtig en een goed verzorgd lunchpakket dit dankzij de hartelijke verzorging van de gastheer en gastvrouw een aanrader
Lees meer