5-daagse fietsvakantie Noord-Hollandse Hoogtepunten

Noord-Holland, Nederland

  • Fietsen door Noord-Hollandse lanschappen
  • Amsterdam, Haarlem en Volendam
  • Beleef de lente in de bollenstreek
  • Noord-Holland en de Gouden Eeuw
  • Zaanse Schans en Zuiderzee
Marken amsterdam
Amsterdam vaar
Noord-Holland tulpen april en mei
Zaanse Schans
Spaarnedam
Haarlem
Bekijk alle fotos (9 )

Fietsvakantie door Noord-Holland!

Denk aan Noord-Holland en dan denk je aan Amsterdam, onze bruisende hoofdstad. Volendam, het karakteristieke vissersdorp aan het IJsselmeer. De Zaanstreek met haar molens en ambachten. En zo zijn er nog veel meer pareltjes in Noord-Holland. Verken ze tijdens deze 5-daagse fietsvakantie. Even lekker uitwaaien in een echt Hollands landschap. Zo mooi is Noord-Holland!

Niveau van de fietstour
Niveau 1: een lichte fietsvakantie die vrijwel vlak verloopt met af en toe een korte, pittige stijging of daling. Het hoogteverschil is maximaal 100 meter. De dagetappes zijn meestal niet meer dan 55 km per dag.

Dag 1: Individuele aankomst in Amsterdam

U arriveert bij uw overnachtingshotel in Amsterdam. Kom op tijd dan heeft u nog even de mogelijkheid langs de grachten te lopen of een van de vele musea te bezoeken.

Dag 2: Amsterdam - Volendam

Afstand ca. 35 km

U fietst langs de grachten van Amsterdam en steekt het IJ over. Al snel fietst u dan door het vlakke land van de voormalige Zuiderzee. Neem bij Marken de boot naar Volendam.

Dag 3: Volendam - Zaandam

Afstand ca. 41 km

Het karakteristieke vissersdorp Volendam zal ook u bekoren alvorens u verder fietst via Monnickendam en Broek in Waterland naar de Zaanstreek. In de Zaanse schans vindt u tal van nog in bedrijf zijnde molens, de typische Zaanse huizen en meerdere musea. Uw overnachtingshotel bevindt zich in Zaandam.

Dag 4: Zaandam - Noordwijk aan Zee

Afstand ca. 53 km

Vanuit de Zaanstreek gaat het naar het duinlandschap van Nationaal Park Kennemerland alvorens u in Haarlem arriveert. Verken de prachtige binnenstad van Haarlem met diverse oude monumenten en gebouwen en de smalle straatjes. Dan gaat het verder richting Noordwijk aan Zee.

Dag 5: Noordwijk aan Zee - Amsterdam - thuisreis

Afstand ca. 50 km

Deze laatste dag van uw fietsvakantie wordt nog volop benut. Door de bollenstreek fietst u langs de Westeinderplassen en door het Amsterdamse Bos terug naar uw starthotel, het einde van uw fietsvakantie vol hoogtepunten van Noord-Holland.

Bij te boeken extra's

Meer weten over de 5-daagse fietsvakantie Noord-Hollandse Hoogtepunten?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.