oostzee rugen

6-daagse fietsvakantie Oostzeeradweg Stralsund

Oostzee, Duitsland

  • Natuurpark Jasmund
  • Prachtige stranden
  • Schiereiland Wittow
  • Kaap Arkona
  • Schilderachtige zuidoostelijke hoek Mönchgut
Vind je vakantie
Aankomst
Verblijfsduur
Toon meer filters
Prijzen per persoon, op basis van twee personen. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag en deze zijn op aanvraag.
Oostzee Rügen-Göhren
8-daagse fietsvakantie Altmühltal
7-daagse fietsvakantie Eilanden Oostzee

U fietst deze tour door het prachtige Stralsund en over de grootste eilanden van Duitland, de Rügen. Dit eiland is prachtig aangelegd, u kunt een bezoekje brengen aan het nationale natuurpark Jasmund. U zult prachtige krijtrotsen zien, levendige badplaatsen, rustige dorpje en prachtige stranden. Een eiland tour vol met afwisseling.

Dag 1: Individuele aankomst Stralsund

U komt vandaag aan in de machtige handelsstad Stralsund met zijn drie kerken. Met een ideale omgeving om door te wandelen zult u zich niet vervelen.

Dag 2: Stralsund - Wittow

Afstand: 55 km

Na het overstek van de afslag Strelasund loop u naar het schiereiland Wittow wat neer komt op de bestemming van vandaag. 's Avonds kunt u lekker uit eten en genieten van de zonsondergang.

Dag 3: Wittow - Sassnitz

Afstand: 40 km

U kunt een omweggetje maken naar de Kaap Arkona, een populaire bestemming met kliffen en vuurtorens. U fietst vervolgens vanaf Wittow over de "lange moor" in het noord-oosten van Rügen door het prachtige nationale park Jasmund waarna u vervolgens Sassnitz bereikt. U zult overnachten in Sassnitz

Dag 4: Sassnitz - Putbus

Afstand: 55 km

Vanaf Sassnitz fietst u naar het zuiden naar het historische Prora die zicht uistrekt over een afstand van 5 kilometer met de badplaatsen Binz en Sellin. U kunt er voor kiezen een omweg te maken door de schilderachtige zuitoostelijke hoek Mönchgut. Uiteindelijk zult u Putbus bereiken waar u de nacht doorbrengt.

Dag 5: Putbus - Stralsund

Afstand: 45 km

U volgt de weg in de zuid-westelijke richting die u leidt naar Stralsund. U zult onderweg kleine dorpjes tegen komen die kenmerkend zijn voor dit heuvelachtige landschap.

Dag 6: Individuele terugreis

Individueel vertrek vanaf Stralsund of verlening.