Stuurtas merk Aquadus zwart - Fastrider1

Reserveer in juli en maak kans op een Fastrider stuurtas

De winnaar is meneer Knol uit Haaksbergen. De fietstas is verstuurd en wij wensen de winnaar veel plezier met de prijs.

Maak uw reservering in juli bij ADE Actief door Europa en maak kans op een mooie Fastrider Stuurtas. Reserveer in de periode 1 juli t/m 31 juli een mooie fietsvakantie en maak kans op een Fastrider Stuurtas.

Innovatie, Kwaliteit en Toonaangevend, dat is waar FastRider sinds de oprichting in 1966 voor staat! Of je nu op zoek bent naar een degelijke fietstas, een hippe rotan fietsmand, of een waterdichte regenjas, wij hebben het allemaal! En dat natuurlijk allemaal met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Innovatie staat bij FastRider hoog in het vaandel. Zo zijn alle fietstassen en manden met vrijwel iedere fiets te combineren en zijn ze voorzien van onze innoverende systemen. FastRider, al meer dan 50 jaar toonaangevend!

Zie ook: www.fastrider.nl

Stuurtas merk Aquadus zwart - Fastrider2
Stuurtas Aquadus zwart - Fastrider
Stuurtas merk Aquadus zwart - Fastrider

Alle reserveringen in de maand juli 2017 maken kans op een Fastrider Stuurtas.

We verloten op 1 augustus één Fastrider Stuurtas onder alle reserveringen voor Fietsvakanties van ADE Actief door Europa en ViaLora Fietsvakanties.

Wat kunt u winnen en hoe doet u mee met de actie ?

Alle reserveringen in de periode 1 - 31 juli 2017 doen mee aan de Fastrider Stuurtas actie, op basis van een definitieve en betaalde reservering in 2017 bij ADE Actief door Europa en ViaLora Fietsvakantie doet u automatisch mee aan deze actie. Uw emailadres van uw reservering fungeert als inschrijving voor deze actie. Wij verloten één Fastrider Stuurtas uit de Aquadus serie in de kleur zwart. De prijswinnaar ontvangt telefonisch of per e-mail persoonlijk bericht over de prijs.

Een Stuurtas Aquadus in het zwart

Of je nou een fietstocht gaat maken, op fietsvakantie gaat of dagelijks naar je werk fietst, de Aquadus is een ideale tas. De naden zijn op een speciale manier gelast waardoor er geen water in de tas kan komen. Functionaliteit staat voorop. Zie ook: www.fastrider.nl

Materiaal

Het materiaal is een combinatie van polyester en tarpaulin en zijn de pakaftassen voorzien van en rolsluiting. De geheel voorgevormde stuurtas met verstelbare en afneembare schouderband is eenvoudig te bevestigen door het Fast Lock Click systeem. Erg handig is het afneembare kaartleessysteem. Zo raak je de weg dus nooit kwijt!

Aquadus serie

De Aquadus-serie bestaat uit een stuurtas, een pakaftas die zowel voor de voor- als achterdrager te gebruiken is en een extra grote pakaftas. Deze serie is zeer geschikt voor fietsvakanties, maar ook voor dagtochten en woon-werkverkeer. De pakaftassen hebben een luxe haaksysteem dat zowel wegdraaibaar als verstelbaar is. Voor deze actie maakt u alleen kans op een stuurtas van Fastrider.

 • Art. 20062021 | Stuurtas Aquadus zwart
 • Materiaal: combinatie van 600D polyester en tarpaulin
 • 100 procent waterdicht met gelaste naden
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart
 • Voorgevormd model
 • Klep afsluitbaar door middel van twee drukkers, voorkomt openwaaien van klep
 • Bovenzijde klep voorzien van waterdicht, transparant, afsluitbaar en afneembaar kaartleesvak
 • Voorzien van afneembare, verstelbare, handige schouderriem
 • Veilige reflectie aan de voorzijde en zijkant
 • Bevestiging aan stuurpen, universeel en zeer eenvoudig te monteren
 • Met één hand afneembaar d.m.v. meegeleverd Fast Lock Click systeem
 • Geschikt voor bevestiging (A-head) stuurpen 22.2 - 28.7 mm

En volgt u ADE en Fastrider al op Facebook ?

'Like' onze Facebookpagina vóór 31 januari 2018 en maak kans op een prachtige Paktas van Fastrider. Want wij verloten op 14 februari 2018 één Fastrider Paktas onder alle nieuwe Facebook likes. Volg ons op Facebook en kijk snel voor tips, informatie en reisadvies. ADE op Facebook.

Wat kunt u winnen ?

Voor onze Social Media actie verloten wij een Pakaftas Aquadus (zwart) van Fastrider. Of je nou een fietstocht gaat maken, op fietsvakantie gaat of dagelijks naar je werk fietst, de Aquadus is een ideale tas. De naden zijn op een speciale manier gelast waardoor er geen water in de tas kan komen. Functionaliteit staat voorop.

Het materiaal is een combinatie van polyester en tarpaulin en zijn de pakaftassen voorzien van en rolsluiting. De geheel voorgevormde stuurtas met verstelbare en afneembare schouderband is eenvoudig te bevestigen door het Fast Lock Click systeem. Erg handig is het afneembare kaartleessysteem. Zo raak je de weg dus nooit kwijt! Bekijk voor meer informatie ook: www.fastrider.nl

8-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Fietsvakantie 8-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Landschap oostenrijk

Fietsvakantie 8-daagse fietsvakantie München - Gardameer

Berlijn Duitsland

Nieuwe fietsvakantie in ons programma!

Fietsvakantie 11-daagse fietsvakantie Berlijn naar Kopenhagen

Hindeloopen

Fietsvakantie 7-daagse Fietsen langs het IJsselmeer