ADE op de Twentse Vakantiebeurs 2020!

ADE "Actief door Europa" is aanwezig geweest op 6 februari jl. op de Twentse Vakantiebeurs 2020. Deze vakantiebeurs wordt jaarlijks georganiseerd door studenten van het ROC van Twente en vindt
plaats in de Gieterij te Hengelo (O).

ROC Vakantiebeurs 2018 / bron RTV Oost
ROC Vakantiebeurs februari 2018 / bron RTV Oo

Twentse Vakantiebeurs

Elk jaar organiseren de ROC leerlingen (ROC Twente locatie Hengelo/Overijssel) van de studierichting Toerisme en Recreatie een vakantiebeurs als onderdeel van hun opleiding. Tijdens deze beurs, de Twentse Vakantiebeurs genaamd, zijn ook enkele professionele toerismebedrijven aanwezig waaronder ADE Actief door Europa. ADE ziet het als haar maatschappelijk taak, ondersteuning te bieden bij het opleiden van de reisprofessional van de toekomst. Derhalve dat ADE al jaren belangeloos deelneemt aan deze beurs.

ADE Actief door Europa is niet alleen vertegenwoordigt als standhouder maar geeft tevens een productpresentatie. Woont u in Twente dan nodigen wij u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Hier nog even alle feiten op een rijtje:
Twentse Vakantiebeurs
wanneer: 6 februari 2020, van 15.00 tot 21.00 uur.
waar: De Gieterij te Hengelo Overijssel
Productpresentatie in de Hemafzaal van 16.45 tot 17.30 uur.
De entree is gratis.

Extra aantrekkelijk: Wie ons bezoekt tijdens de beurs kan gebruik maken van een speciale kortingscode. Deze code is geldig tot 1 maart 2020 en op boekingen van 6 nachten of langer.

Leerlingen ROC van Twente houden eigen vakantiebeurs in Hengelo

"In de hal van het ROC van Twente in Hengelo hebben leerlingen van de opleidingen Toerisme en Recreatie hun eigen vakantiebeurs gehouden. De gratis toegankelijke beurs is bedoeld voor vakantiegangers die ideeën wilden opdoen of meer willen weten over tal van vakantiebestemmingen. Er kwamen vandaag honderden mensen op af.

Tweedejaars leerlingen Toerisme hebben zich de afgelopen maanden moeten verdiepen in een bestemming naar keuze. In een zo aantrekkelijk mogelijke stand moesten ze de bezoekers van de vakantiebeurs zoveel mogelijk interessante tips kunnen geven. Derdejaars leerlingen van de opleiding hebben de organisatie van de beurs voor hun rekening genomen.

30 stands
Er waren zo'n dertig stands waar informatie werd gegeven over onder meer Portugal, de Canarische Eilanden, Cyprus en Japan. De ene stand aangekleed met vlaggetjes en posters, bij andere stands waren videobeelden te zien en klonk bijpassende muziek. Ook professionele touroperators en reisorganisaties waren op de vakantiebeurs aanwezig.

De leerlingen worden uiteindelijk beoordeeld door docenten van de opleidingen. Zo wordt gekeken naar de inrichting van hun stands en de informatie die ze aan de bezoekers geven."
Bron RTV Oost / artikel Twentse vakantiebeurs 2018/gepubliceerd op 1 februari 2018

Bodensee Hagnau

Bekijk hier alle reizen van ADE!

oostzee rugen

Alle bestemmingen

Van Portugal tot Polen en Kroatië tot Denemarken!