ADE voucher

Uw gezondheid en een veilige vakantie zijn onze prioriteit en daarvoor zullen wij ons uiterste best doen. Kan uw vakantie nu niet doorgaan door het coronavirus? Dan bieden wij u een ADE voucher, welke u kunt verzilveren voor een nieuwe boeking in 2021. Het inwisselen van uw voucher is mogelijk voor aankomsten tot ca. 30 september 2021. Hierdoor hoeft u niet direct te beslissen voor welke nieuwe datum u kiest.

ADE Actief door Europa staat voor service, flexibilteit en kwaliteit.
Tijdens alle fiets- en wandelvankanties van ADE overnacht u in comfortabele hotels en kunt u naar wens verlengingsnachten toevoegen. Daarnaast zijn bij alle reizen van ADE Actief door Europa, zoals u van ons gewend bent, het bagagetransfer inclusief. En natuurlijk zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar per chat, e-mail en telefonisch voor uw boekingsvragen.

Wordt uw vakantie geannuleerd door ADE Actief door Europa?

Dan wordt u persoonlijk hierover geinformeerd. U ontvangt van ons een ADE voucher ter waarde van de door u reeds betaalde reissom. Met deze voucher kunt op een later tijdstip een nieuwe vakantie boeken bij ADE. Het inwisselen van uw voucher is mogelijk voor alle aankomsten tot 30 september 2021.

Hoe ontvang ik een ADE voucher?

U ontvangt een voucher als uw actieve vakantie helaas niet door kan gaan vanwege het Corona virus. Ons reserveringsteam neemt binnen twee weken persoonlijk contact met u op en wij informeren u over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. U hoeft hierover dus géén contact met ons op te nemen.

Voorwaarden Rent-a-Tent voucher

  • Het ADE voucher is geldig voor een nieuwe reservering bij ADE Actief door Europa in 2021.
  • U dient het ADE voucher voor 1 oktober 2021 te verzilveren.
  • De periode is o.b.v. beschikbaarheid en is afhankelijk van de data waarin de routes uitgevoerd kunnen worden. Alle actieve reizen dienen opnieuw aangevraagd te worden.
  • Dit voucher is alleen geldig voor de genoemde route waarvoor u reeds een reservering heeft staan.
  • Het ADE voucher is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Nadat u uw ADE voucher heeft ingewisseld en een nieuwe boeking heeft gemaakt, zijn op de nieuwe boeking de reguliere boekingsvoorwaarden van toepassing. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

Bedankt voor uw vertrouwen, zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Vragen en advies

4-daagse fietsvakantie Cochem aan de Moezel

Hoe kan ik ADE bereiken?

Bij ADE Actief door Europa begrijpen wij uw zorgen. U kunt er op vertrouwen dat wij bij ADE onze uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen en u een fijne, actieve vakantie te bezorgen. Wij houden ons, samen met onze partners aan alle gestelde richtlijnen en veiligheid en gezondheid staan voorop.
Mocht u vragen hebben, neem dat gerust contact op met onze fiets- en wandelspecialisten.


Ons bedrijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 - 17.30 uur.

  • U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547 - 38 09 45
  • Of uw vraag via een e-mail sturen naar [email protected]
  • Ook kunt u dagelijks tijdens kantooruren met onze medewerkers chatten via onze website.
  • Of stuur uw vraag in via het contactformulier op onze website.