Wasserburg Bodensee fietsen echtpaar

Heeft u ook de fiets- en wandelbeurs in Utrecht bezocht?

En heeft u zich laten inspireren door alle prachtige fiets- en wandelbestemmingen in Europa? U kunt deze natuurlijk reserveren bij ADE "Actief door Europa", de grootste specialist in Nederland voor uw individuele fiets- en/of wandelvakanties in Europa.

Wist u dat ADE ook de grootste aanbieder in Nederland is van actieve vakanties in Duitsland? U heeft de keuze uit meer dan 250 actieve vakanties in Duitsland, van de Noordzee tot aan de Alpen en van Keulen tot aan Berlijn.

Onze aanbieding in het kader van de Fiets- en Wandelbeurs blijft nog even geldig. Boek daarom nu uw actieve vakantie bij ADE. Hiervoor gebruikt u de actiecode ADE30!

Altmühltal wandelen
Donau algemeen
fietsen Altmühltal

Actieve vakanties in Duitsland bij ADE!

Bij ADE vindt u meer dan 250 actieve vakanties door heel Duitsland. Fietsvakanties o.a. langs de Bodensee, over de Donau Radweg, de Elberadweg, de Weser Radweg, de Moezel en de Rijn Fietsroute. Wandelvakanties o.a. over de Harzer-Hexen-Stieg, de Rennsteig, de Rheinsteig, de Rothaarsteig, de Donausteig, de Jakobsweg en langs de Ostseeküste.
Maar er zijn nog veel meer mooie fiets- en wandelroutes in Duitsland die ADE u kan aanbieden. Ondek het met ADE!

Actievoorwaarden ADE30

  • De korting is geldig voor de fiets- en/of wandelvakanties die geboekt worden in de periode van 28 februari t/m 31 maart 2020.
  • U ontvangt per boeking Euro 30,- korting.
  • De korting geldt voor fiets- en/of wandelvakantie in de reisperiode van 1 maart 2020 tot 31 december 2020.
  • Alleen geldig voor nieuw gemaakte boekingen.
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen en/of promotiecodes.
ADE flyer fiets/wandelbeurs 2020voor