50plusbeurs

ADE op de 50Plus Beurs

Dit jaar vindt u ADE - Actief door Europa op de 50Plus Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De 50Plus Beurs is van 18 t/m 22 september 2018. U vindt ADE - Actief door Europa in hal 10, naast onze partner en kampeerspecialist Rent-a-Tent. Kom gezellig langs bij onze stand, wij vertellen u graag alles over onze individuele fietsvakanties en wandelvakanties. Mocht u vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag voor u. De 50PlusBeurs is al 26 jaar 's werelds grootste evenement voor actie plussers met 550 stands voordevol informatie, entertainment en aanbiedingen.

Wilt u kaarten winnen voor de 50Plus Beurs?

Wij hebben een aantal gratis kaarten beschikbaar voor de 50Plus Beurs! Wilt u kans maken op één van de vijf sets kaarten (bestaande uit twee kaarten) voor de 50Plus Beurs? Vul dan het contactformulier in en vermeld in het bericht dat u kans wil maken op een set kaarten voor de 50Plus Beurs. Wij zullen de kaarten verloten op 13 september 2018 en de winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan!

auto 50plusbeurs
shoppen 50plusbeurs
shoppen op 50plusbeurs

Met korting naar de 50Plus Beurs?

Wilt u niet mee doen aan onze winactie en zeker weten dat u kaarten heeft voor de 50Plus Beurs? Bestel dan kaarten op de website van de 50Plus Beurs en gebruik tijdens boeken actiecode: RENTATENT
Met deze actiecode betaald u voor kaarten voor de beurs slechts €9,50 per ticket en voor kaarten voor de Beurs & Concert slechts €24,50. Telefonisch kunt u ook toegangskaarten bestellen, geef tijdens het boeken dan de actiecode door en profiteer van de actie prijzen!

Voorwaarden voor de winactie

 • Er worden maximaal vijf sets van twee kaarten verloot onder de aanmelders.
 • U maakt alleen kans op de kaarten als u het contactformulier invult voor 13 september 2018.
 • Vermeld in het contactformulier dat u kans wil maken op de kaarten voor de 50Plus Beurs.
 • De verloting zal volledig willekeurig zijn.
 • Door het contactformulier in te vullen gaat u akkoord dat wij contact met u opnemen mocht u gewonnen hebben.
 • De tickets zijn geldig voor één beursdag naar keuze van 18 september tot en met 22 september 2018 (open van 10.00 tot 17.00).
 • De gewonnen tickets geven toegang tot de beurs en niet tot de Silver Show ('s avonds).
 • Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld of korting.
 • De tickets staan niet op naam en kunnen door u ook weggeven worden aan andere.
 • De gewonnen tickets worden u per post opgestuurd, mocht u gewonnen hebben nemen wij persoonlijk contact op om uw adresgegevens op te vragen.
 • De winnaars krijgen uiterlijk 13 september persoonlijk bericht.
fietsen in het bos

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over de winactie? Of over de 50Plus Beurs? Neem dan contact met ons op!